Restauratie voltooid

Plaats hier een foto-link naar je GR (voor uitleg zie "Info")
Tom
Posts: 9
Joined: 15 Aug 2006, 14:19
Location: Hoogezand

Restauratie voltooid

Postby Tom » 16 Mar 2007, 12:08

Vorig jaar heb ik in de vakantie een oude GR gekocht, nadat ik 20 jaar geleden mijn GR had verkocht en sindsdien nooit meer motor gereden had. Ik heb er pakweg 1000 km mee gereden om weer te wennen en de technische staat te bekijken. Hij zat onder de roest omdat er remvloeistof over de tank was geknoeid en die had men laten rotten... Hij zag er dus vreselijk uit en had ook niet de originele kleur meer.
Technisch is 'ie echter prima: geen lekkerij; hij trekt vol gas niet door de koppeling en heeft nog steeds zijn originele topsnelheid. Er stonden maar iets meer dan 5000 mijlen op de teller, maar of daar mee geknoeid is weet ik niet.
Toen de herfst begon heb ik hem behalve het motorblok een heel ein duit elkaar gehaald en alles weer zo goed mogelijk gerestaureerd.
Op bijgaande links het resultaat: hoewel hij toch wel wat minder mooi is dan op de foto's lijkt, moet je toch heel dichtbij kijken om z'n leeftijd echt te zien!

En rijden dattie doet...!

http://www.sandrak.nl/Tom/Tommotor3.jpg
http://www.sandrak.nl/Tom/Tommotor2.jpg
http://www.sandrak.nl/Tom/Tommotor1.jpg

Groeten, Tom
Tom.

User avatar
erik
Posts: 41
Joined: 07 Apr 2004, 22:54
Location: Arnhem
Contact:

Postby erik » 22 May 2007, 16:15

hoe heb je de aluminium onderdelen zo mooi glimmend gekregen. Ik heb de meeste nu toch op de werkbank liggen, dan kan ik ze ook wel even poetsen. Let wel; ik wil geen dagen aan het poetsen zijn, maar een resultaat wat jij hebt gehaald spreekt me wel aan.

waarmee heb je gepoetst?


Return to “GR Foto-Album”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest